שבר בפטישון ימני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/12/2010 | 09:36 | מאת: רחלי

שלושה שבועות לאחר אירוע השבר ועוד לפני הביקורת - הכאבים פחתו. האם אפשרי להתחיל בהליכה ,כמובן בהגבלה?

09/12/2010 | 03:27 | מאת: דנה

שלום רחלי, ממש לא רופאה, אבל - שאלתך נראית כ"אמצע" של עניין. אין ברור ממנה - מה סוג השבר? בעקבות מה? איך טופלת עד כה? מתי הביקורת? מה עולה בצילום עדכני? מה היו הוראות הרופא שבדק אותך בראשית החבלה? אחרי מענה לשאלות אלה, יהיה קל יותר לענות לך דנה

12/12/2010 | 13:48 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אם זה שבר בקרסול, לא הייתי מתחיל לדרוך לפני הביקורת. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול