נפיחות וכאבים לאחר ריצה באיזור שמתחת לקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/11/2010 | 00:18 | מאת: רונית שמלצר

לפני שלושה שבועות כמעט הלכתי עם נעל שהיתה קטנה עליי באיזו מידה והלכתי איתה הרבה הסתובבתי איזה חצי יום ויצא שפצעתי את כל איזור הקרסול וגם בצד השני למחרת התפתתח זיהום ומוגלה וכל איזור העקב היה חבול ופצוע והלכתי עם כאבים לאחר מספר ימים פניתי לרופא שנתן לי בטרן / ולטרן בינתיים לא אימצתי את הרגל ועם תרופה לא הרגשתי שום כאב לאחר שבועיים יצאתי לריצה, לה אני רגילה עוד מלפני ה"פציעה" לאחר 40 דקות החלו כאבים קלים אז הפסקתי למחרת היו לי כאבי תופת והקרסול היה נפוח קניתי שוב תרופות - ולטרן ועדיין יש נפיחות ואני מפחדת לרוץ שלא יכאב האם לאחר תקופת זמן של שלושה שבועות היה צריך לצפות להחלמה מלאה או שכדאי לפנות לאורטופד

09/12/2010 | 03:22 | מאת: דנה

שלום רונית, ממש לא רופאה, אלב - מה שתא מתארת לא ממש ברור לי. את אומרת שהיתה לך תגובה חיצונית של שפשוף בשל המידה הקטנה של הנעל. מצד שני, את מתארת עכישו מצב שבו יש לך כאבים כתואצאה מפעילות, שנשמעים כמו כאבים של דלקת או משהו פנימי יותר, ולא קשור בהכרח למה שהיה לפני שלושה שבועות. אינ מציעה מאוד לפנות לרופא אורתופד - מומחה כף רגל וקרסול, ולשאול אותו במה מדובר. בדיקה קלינית הכרחית במקרה זה. בריאות שלמה דנה

12/12/2010 | 13:45 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין מה להוסיף לתשובתה של דנה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול