המלצה למידרס יעיל, הוגן ולא יקר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/11/2010 | 11:23 | מאת: ניצי

בת 50. הקשת הגבוהה בכף הרגל היתה תמיד - לא נוחה. כך למשל, התקשתי ללכת עם נעלי עקב, או להכנס למגף רגיל. אבל עכשיו, כשאני מתעמלת בחדר כושר, זה נעשה ממש לא נעים. מניחה שהכאב באחת מחוליות הגב, לא הזנב, נובע מכך. וגם כף הרגל "מתעקמת" תוך כדי הליכה. חיפשתי מידרסים באינטרנט. קשת המחירים רחבה ולעתים המחירים מגיעים לסדרי גודל "חזיריים". אז... האם תוכל להמליץ ולסייע באיתור "מידרסן" - עושה מידרסים. ו/או קיימים מידרסים מוכנים - שניתן להתאימם בפעולה מהירה, בבית. תודה

22/11/2010 | 13:40 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אני מנוע מלהמליץ בפורום זה. בררי ב - www.rofe.co.il. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול