שבר בגליל פרוקסימלי בזרת רגל שמואל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/11/2010 | 10:40 | מאת: נחמה

לפני כ- שבועיים ניתקלתי בקיר וזאת התוצאה. אתמול עשיתי צילום חוזר כך אמר לי הרופא במיון.ואין שינוי בצילום. אני חובשת את האצבע עם פלסטרים על מנת שהזרת פחות תזוז ופחות יכאב.-ואין שינוי. מה עושים? ואיך אני יודעת שבאמת אני עושה נכון ולא נותנת לאצבע להחלים עקומה?וכמה זמן זה לוקח עד החלמה? והאים אחרי שבועיים לא צריך לראות שינוי? המון תודה על תשובתכם מפני שאין רופאים אורטופדים במכבי שיש להם זמן לקבל אותי .

22/11/2010 | 12:30 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מה עושים? קיבוע אצבע לאצבע. ואיך אני יודעת שבאמת אני עושה נכון ולא נותנת לאצבע להחלים עקומה?- את לא יודעת. וכמה זמן זה לוקח עד החלמה? - כחודש וחצי. והאים אחרי שבועיים לא צריך לראות שינוי? - לא. רק קצת פחות כאב ופחות נפיחות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול