שבר תוך ברכי בקרסול, זמן החלמה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/11/2010 | 08:57 | מאת: שלומי

שלום. אני שברתי את הקרסול במשחק כדורגל לפני חודש וחצי, והייתי עם גבס במשך חודש ושבוע וחצי. לאחר שהורדתי את הגבס הרופא אמר שאני לא צריך פיזיותרפיסט ואני יכול לדרוך על הרגל באופן רגיל. אבל כבר עברו שלושה ימים מאז שהורדתי את הגבס ויש לי עדיין כאבים חזקים שאני דורך על הרגל. יכול להיות שזה בעיה ברגל ואני יצטרך עוד גבס? זה ממש דחוף לי, כי יש לי אירוע משפחתי מחר ואני צריך לדעת מה לעשות. בתודה, שלומי

22/11/2010 | 12:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יכול להיות שזה בעיה ברגל ואני יצטרך עוד גבס? הכל יכול להיות. פנה לבדיקת אורתופד. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול