צניחת קרסול רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/11/2010 | 15:42 | מאת: מיכל ש.א.

ד"ר טיטיון שלום, שמי מיכל, אני בת 30 וסובלת מזה כמה חודשים מכאבים בכף רגל שמאל, בקרסול ובאצבעות. הכאבים באים לפרקים, והולכים וגוברים במאמץ. בילדותי, אובחנתי כבעלת רגליים עקומות,והיו לי רצועות ברגליים. בפנייתי לאורתופדית מאזור המרכז, נאמר לי כי יש לי צניחת קרסול שמאופיין בכאבים, קיבלתי הפניה למדרסים ותשובה: "כי אין מה לעשות" וזה רק יחמיר... וזאת רק על פי הסתכלות, לא נעשה אפילו צילום. בסביבות חודש פברואר השנה עשיתי טיול רגלי מאומץ, שלאחריו לא יכולתי ללכת במשך יומיים ואח"כ צלעתי כשבוע. התשובה נראית לי תמוהה, אני רק בת 30, לא ניתן לעשות כלום??? לא ניתוח, לא פיזיוטרפיה, לא למידה נכונה של הליכה, כלום?? אני פונה אלייך בבקשה לקבל ייעוץ מקצועי והפניה לגורם מקצועי בתחום לטיפול מעמיק שיוכל לעזור לי. תודה רבה על העזרה מיכל

14/11/2010 | 13:17 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא נשמע לי שאין מה לעשות. לצורך מתן יעוץ בעניינך יש צורך בבדיקה מסודרת, ביצוע ובחינת בדיקות עזר לפי הצורך. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

14/11/2010 | 13:27 | מאת: מיכל ש.א.

ד"ר טיטיון תודה רבה זה אכן מעודד אותי. האם ישנו אורתופד מומחה מומלץ שניתן לפנות אליו?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול