crps

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/11/2010 | 08:54 | מאת: שי

בוקר אור אני סובל כבר 4 חודשים מתופעה שנקראת CRPS בקרסול רגל שמאל נבדקתי ע"י אורתופד ממוחה שקבע שיש לי סימנים לכך ראוי לציין שנבדקתי גם במרפאת כאב וגם שם איבחנו את התופעה .אני מטופל ע"י כדורים ליקירה+טרמדקס . כמובן שאני עובר טיפולי פיזותרפיה +הידרותרפיה .כמובן שאין לי את היכולת ללכת על הרגל .גם במים קשה לי להיות הרבה זמן הייתי שמח לשמוע ממך איך אפשר להתמודד אם הבעיה .. כרגע אני מחכה לתשובה לגביי טיפולים במרכז רעות... האם ברגע שהליכה תסתדר אני יהיה צריך להמשיך אם הכדורים???

14/11/2010 | 13:04 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מדובר בבעיה מורכבת הדורשת טיפול שיקומי ממושך וטיפול במרפאת כאב. המרפאה לטיפול ב-CRPS של רעות היא מקום מצויין לטפל בבעיה זאת. בברכה - דר' טיטיון.

17/11/2010 | 09:25 | מאת: שי

תודה רבה על התשובה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול