כאב כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/10/2010 | 09:10 | מאת: יעל

יש לי כאבים בכף רגל ימין, בצד החיצוני, הימני של כף הרגל, בעיקר מתבטא מייד לאחר קימה ממושכת. אני מרגישה שלא יכולה לדרוך על הרגל וצולעת קצת עד שמסתדר,קצת.והכאבים סבילים. כמובן שגם כואב גם לאחר הליכה מושכת ובסוף היום.במגע מישוש ברגל-מאוד כואב-מבחינת מראה נראה שיש בליטה החוצה-יותר מאשר הרגל הנגדית. האם זו בעיה מוכרת ויש לה פיתרון. האם נראה לך כי הבעיה הינה בעיה של מדרסים-בעיה של מבנה כף הרגל.או משהו אחר..

08/11/2010 | 07:43 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור. יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר לפי הצורך. פני לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול