קליקים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/10/2009 | 00:24 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 20 ,מאז ומתמיד היה לי לפעמים קליקים בקרסול בתדירות די נמוכה לא הפריע לי להתנהלות.רק כשזה קרה לפעמים עד שלא יצא הקליק לא יכולתי להמשיך בתזוזה.. בזמן האחרון זה בא בתדירות יותר גבוהה... רציתי לדעת האם זו בעיה כלשהי המצריכה סיוע כלשהו? בנוסף חשוב לי לציין שכשאני נמצאת בבריכה בזמן שחייה לפעמים בעת עשיית תנועה לא נכונה יכולתי להגיע למצב שכל כף הרגל נתפסת לי לגמרי , רואים שריר כלשהו בבירור וזה מתמשך מספר דקות ורק אז אני יכולה להזיז בחזרה את הרגל. האם זה מצביע על משהו שאני לא יודעת?

26/10/2009 | 20:45 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לפי התאור לא ניתן להגיע למסקנות. פני לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול