בעיית דורסיפלקציה קשה בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/06/2009 | 16:17 | מאת: הדי לוי

שלום רב נפצעתי בקרסול לפני כשנה ושלוש חודשים ומאז אני מנסה לשקם את עצמי ללא תוצאות. כאשר נפצעתי לא יכלתי לדרוך על הרגל כחודשיים ולאחר מכן התחלתי לעבור פיזיוטרפיה, עברתי פזיוטרפיה כ4 חודשים ללא שיפור ניכר כיפוף של הקרסול(הבעיה היא בכיפוף כלפי מעלה, פשוט זה תקוע). לאחר מכן המתנתי לניתוח, כאשר עברתי אותו בפברואר האחרון FHL RELEASE שזה בכלל לא עזר לי. לאחר מכן עברתי עוד ניתוח באפריל שבו עשו לי הארכת גיד אכילס עם שחרור הדבקויות סביב הגידים וosteophytectomy מעצם הטאולוס בהספקט האחורי ובסוף גובסתי ל3 שבועות. כיום אחרי שבועות של פיזיוטרפיה אני מרגיש שהניתוח לא עזר לי ויש לי עדיין הגבלה קשה מאוד בדורסיפלקציה של הקרסול כמו שהיה לי לפני הניתוחים. אני אובד עצות אני ספורטאי, נפצעתי ששיחקתי בקבוצה בהפועל נשר. לאחרונה אני גם בדיכאון שזה לא יעבור לי. אשמח לשמוע דעות וכל מידע שיכול לעזור לי. בתודה מראש הדי

09/06/2009 | 20:22 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מתוארת בעיה מורכבת ולא ניתץן לעזור ללא בדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר לפי הצורך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול