פגיעה עצבית בכף רגל.לד,ר טיטיון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/01/2004 | 20:37 | מאת: רני-פתח תקווה

שלום ד"ר טיטיון. לפני כחצי שנה עברתי ניתוח שחרור עצב קלקניאלי והרופא דפק לי שני עצבים נוספים. כיום הרופא "מגמגם" -פניתי אליו ואין לו תשובה ברורה. נורולוג שפניתי אליו המליץ לי על טיפול תרופתי (טגרטול) ואיו האורטופד לא ממליץ. אין לי כאבים נוראיים רק תחושת הרדמות .. מה ניתן לעשות ? תודה רני פתח תקווה

17/01/2004 | 14:02 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רני שלום. אכן יש מקרים בהם עצבים נפגעים במהלך ניתוח ואז קיימים תסמינים אותם אתה מתאר. במידה ואין לך כאבים אלה רק תחושת תרדמת, אין הרבה מה לעשות מלבד המתנה בסבלנות שהתחושה תחזור במידה והפגיעה בעצב היא חלקית בלבד. במידה והפגיעה מלאה, הרי שאין מה לעשות.... ותצטרך לחיות עם זה. בהצלחה. דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול