כריתת os navicular ותפירת TP לעוגן שהוכנס לאיזור אחיזתו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/11/2018 | 09:50 | מאת: אוליי

שלום רב, אני בת 30 בריאה בדרך כלל. לפני כחודש ימים עברתי ניתוח בכף הרגל עקב עצם בולטת ליד עקב מצד הפנימי שלו. בדף סיכום לאחר ניתוח רשום שנעשו לי דברים הבאים : כריתת os navicular ותפירת ה tp לעוגן שהוכנס לאחיזתו. הורדתי את הגבס לאחר הניתוח לפני כ 4 ימים ועברתי למגף דריכה ללא אישור דריכה. השאלות שלי הן: 1.כאשר אני עומדת (עם קביים) אני לא מצליחה להגיע עם הכף הרגל המנותחת עד הריצפה כאשר הרגל ישרה האם מדובר בתופעה נורמאלית לאחר ניתוח שעברתי? 2.והאם ניתן לדעת בערך לאחר כמה זמן החלמה ניתן לחזור לפעילות רגילה של הרגל? תודה מראש עלה המענה.

שלום רב אין סיבה שלא תגיעי עד הרצפה פרט לחוסר יישור מלא של הברך. חזר הלפעילות בהתאם להחלמה, בד"F כ3 חודשים לאחר הניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול