אולטרסאונד כף רגל לאחר קיבוע שבר בפיבולה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/10/2018 | 06:37 | מאת: רונה

שלום, בעקבות כאבים מתמשכים בכף רגל נשלחתי לבצוע אולטרסאונד אשמח להסבר אספקט מדיאלי נוזל סביב גידים פלקסורים מוקד מסוייד בתוך גיד PT אספקט דורסלי מעט נוזל סביב מספר מהגידים אקסטנסוריים קולקציה נוזלית קטנה עד 0.6 ס"מ צמודה לעצמות טרזליות אספקט לטראלי גידים פרוניאליים שמורים מעט נוזל באזור atfl תודה

שלום רב ייתכן ומדובר בדלקת בגיד TP. ממליץ לפנות לאורטופד כף רגל לבדיקה ואבחון. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול