קו השבר מערב את הפאסט המידיאלי אך עם תזוזה מינימלית סאנדרס1

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/10/2018 | 16:50 | מאת: אבי

רגישות בנגיעה קלקנאוס. שוחררתי ללא גבס ב 18.10 יש לי בצקת הנפיחות בכף הרג. בשכיבה אין כאבים. חבישה גורמת לסימנים העור. האם אפשר להתחיל פזיוטרפיה ? איך להוריד את הבצקת .. נפיחות ? אסור לי לדרוך על הרגל אך אם אני יאלץ פה ושם לדרוך קלות, האם לדרוך על העקב שלא כואב בכלל? על קצות האצבעות ? או מרכז כף הרגל שכואב ? לקיחת סידן (דינסיטי) מומלץ? במינון של 6 קפליות של 200 ?

שלום רב בשברים בעקב מומלץ לא לדרוך שישה שבועת מהשבר. את הבצקת והנפיחות יש להוריד על ידי הרמת הגפה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול