דריכה בטעות בזמן איסור דריכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/10/2018 | 02:39 | מאת: דריכה בטעות לאחר ניתוח שבר בקרסול

עשיתי ניתוח לקיבוע שבר בקרסול(פטישון חיצוני) לפני כ3 שבועות הכולל פלטת פלטינה עם מספר ברגים ועוד בורג המחבר בין העצם השבורה לעצם השנייה למטרת קיבוע, אני עם סד ותחבושת אלסטית והרופא אמר שאסור לי לדרוך על הרגל בכלל אבל בטעות מעדתי ודרכתיי עליה באופן חלקי. הקרסול התנפח אבל אין כאב ויש תחושה באצבעות. האם זה קריטי ללכת לבדוק את זה?

שלום רב כל עוד אין כאבים חריגים, ככל הנראה לא נגרם נזק לניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול