כאבים בהונות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/10/2018 | 15:09 | מאת: חנה

שלום! אימי חולה במלנומה ולפני כחודש עברה ניתוח במפרק הירך. שבוע לאחר הניתוח עברה עוד ניתוח במקום ועד היום היא מחוברת לנזק. במהלך האשפוז המוגלובין שלה עלה וירד משמעותית וקיבלה כמה מנות דם. חולה מורכבת!! היום היא מתלוננת כל כאבים בהונות הרגליים עד כדי כך שלא הצלחנו להעמיד אותה על הרגליים. השאלה שלי מה הם הסיבות האפשריות לכאבים אלו בהתבסס על המורכבות שלה? שכחתי להוסיף יש לה מסתם מכני. ..

שלום רב איני יכול לדעת ממה נובעות תלונותיה כעת. יש לפנות לבדיקת הרופא המנתח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול