קרסול גיד אכילס ושרירים נוספים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/09/2018 | 11:21 | מאת: שיר

כשהייתי בבהד 1 לפני כשנה הייתה לי דלקת בגיד אכילס. נתנו חי נוגדי דלקת ותרגילי מתיחה לרגל. אמרו לי שזה דבר נפוץ בקרב צוערים בבהד. מאז כבר לא נפוח באזור מלבד גולה קטנטנה וקליקים בקרסול בתנועת קדימה אחורה. דבר נוסף, שריר המקביל לגיד כואב לאחרונה כאבי תופת במיוחד אחרי הליכה ממושכת, ובמידה וסחבתי דבר מה כבר גם הגיד חוגג.. מה עושים??

שלום רב ככל הנראה מדובר בחלק מאותנה התמונה המתאימה לדלקות בגיד האכילס. ממליץ על פיזיותרפיה ומדרסים בשלב ראשון. במידה ואין שיפור לבצע MRI ולפנות למומחה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול