שבירת בסיס מסרק 5 כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/09/2018 | 17:57 | מאת: שבירת בסיס מסרק 5 כף רגל ימין

לפני כמה ימים נפלתי במדרגה ושברתי בסיס מסרק 5 כף רגל ימין ללא תזוזה. כרגע מגובסת מכף רגל עד מתחת לברך. חוזרת לביקורת. מתקשה מאוד להתנייד בכביים מאחר שרגל שמאל שלי חלשה עקב זיהום. כמה נורא להעזר בדריכה קלה בקצות האצבעות ברגל המגובסת? וכמה זמן החלמה. יש לנו חופשה באמצע אוקטובר.

שלום רב בתלות בשבר, ייתכן כי מותרת דריכה עם הגבס. יש לפנות לאורטופד בשאלה זו. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול