כאבים בכרית כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/08/2018 | 09:50 | מאת: דינה עדי

נשלחתי לבדיקת mri עקב חשד Mormons neuroma. התוצאה היא נוזל בכמות קטנה עם סינוביטיס במפרק המטטרסו פלאנגיאלי השני. ועוד מלאות פיברוטית במימדים של 2 כפול 0.9כפול 0.4 סמ במרווח האינטר דיגיטלי השלישי. אפשר לדעת במה מדובר ומה הטיפול הנדרש. תודה מראש

שלום רב לפי הMRI קרוב לודאי מדובר בנוירומה על שם מורטון. הטיפול הראשוני הינו מנעל רחב והזרקה של סטרואידים למרווח הקורי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול