שבר באצבע 4ברגל אם תזוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/08/2018 | 20:47 | מאת: דקלה

היית במיון ויש לי שבר באצבע ארבע ברגל אם תזוזה אחרי ניסיון קיבוע יש שיפור קל בהדגשה כפי שאורתופד ציין היית גם אצל מומחה כף רגל והוא המליץ לי על ניתוח ושאחוזי החלמה אם הניתוח ובלי הניתוח הם 50 אחוז הניתוח שהוא המליץ לי זה אם חוט פלדה הייתי רוצה לדעת מה עם אתה ממליץ על הניתוח הזה תודה השמח לתשובה בהקדם יום חמישי הקרוב צריכה להחזיר לרופא תשובה לגבי הניתוח

שלום רב איני יכול להמליץ או לא להמליץ בלי לראות את הצילום ואת כף הרגל. עקרונית זהו ניתוח פשוט למדי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול