בהיריון עם דלקת בגיד בגב כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/08/2018 | 13:22 | מאת: לינוי

שלום , אני בהיריון שבוע 32 התברר לי אחרי בדיקה של אורתופד שיש לי דלקת בגיד בכף רגל שמאל שגורם לי לכאבים ונפיחות בעיקר כשאני הולכת ומישיבה לעמידה הרופא נתן לי גרביונים אלסטית ל- 2 הרגלים כדי למנוע יציאת ורידים וקומפרסורים חמים . האם יש טיפולים נוספים שאני אוכל לטפל בענין הדלקת ? כי תרופות ומשחות אסור לי לקחת כרגע .שמעתי על טיפול בגלי הלם האם זה עוזר במקרה כזה? והאם תהיה החלמה מזה אחרי הלידה ?

שלום רב גלי הלם לא רלוונטיים במקרים אלו. בד"כ דלקות מסוג זה חולפות עד מספר חודשים לאחר הלידה. בברכת רפואה שלמה DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול