בעיה בכפות רגליים וברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/06/2018 | 19:46 | מאת: טל

שלום לך אני סובלת מכפות רגליים מאובנות עם כאבים הרופא רק מתוך שאלות ששאל קבע שיש לי בעיית נרופתיה יש לציין שהרגליים היו נירדמות לי תוך כדי הליכה לפני 10 שנים בערך ולא הייתי סוכרתית רק בחמשת החודשים האחרונים אובחנתי כטרום סכרת וגם יש לי בעיה בברך לפעמים היא ננעלת לי ולפני כמה ימים עם נפיחות בשוק ברגל אחת מה האיבחון של בעיות כמו שציינתי תודה

שלום רב ככל הנראה מדובר במספר בעיות נפרדות, ולכן יש לפנות לבדיקת אורטופד כללי בקופה. ייתכן שמדובר בשילוב של נוריופתיה עם בעית כלי דם. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול