אל דר א. בורג למה צריך עשרים תווים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/05/2018 | 01:52 | מאת: אייל

שלום דר !! הומלץ לי ממספר רופאים על ניתוח לתיקון פלטפוס .לקבע את הרגל . מאוד קשה וכואב לי שני הרגליים קשה מאוד ונורא סובל . העניין הוא שאני קצת פוחד מעצם הניתוח ושכאילו חלילה הכאבים יימשכו . מה הדר מציע לי העניין . תודה רבה לך .

שלום רב ישנם מספר ניתוחים לתיקון פלטפוס. חלקם על ידי קיבוע משולש של מספר מפרקים. במידה ויש קואליציה טרזלית הגורמת לכאבים ופלטפוס מומלץ ניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול