דורבן בעקב כף הרגל בשתי הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/05/2018 | 22:25 | מאת: לילך

שלום, יש לי דורבן קל בכפות הרגליים, אורטופדיה אמר לי שאין מה לעשות ושזה יעבור לבד. קראתי באינטרנט שאם לא מטפלים בזה, זה הופך להיות כרוני, האם זה נכון? מה אפשר לעשות על מנת להקל על הכאבים? ואם יש לך המלצה לסנדל או נעל אורטופדי או נוח. תודה

שלום רב כאבים של דורבן עוברים בד"כ תוך מספר חודשים. ניתן להעזר במדרסים מותאמים, ומומלץ לבצע פיזיותרפיה למתיחת הרצועה הפלנטרית. לעיתים נותנים זריקה מקומית להעביר את הדלקת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול