שבר בעצם המסרק 5 כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/05/2018 | 12:29 | מאת: יעקב

שלום ד"ר, לפני 15 יום שברתי את עצם המסרק 5 ברגל שמאל, מאז אני בגבס ללא דריכה. בביקורת נעשה צילום רנטגן ללא שינוי. הרופא המליץ עוד 7 ימים להוריד את הגבס ולעבור לנעל דרקו ואפשרית התחלת דריכה. מבקש לדעת - האם הכוונה לנעל דרקו - סנדל שטוח או נעל עם עקב מוגבה? האם דריכה על מלא כף הרגל? האם תחילת דריכה עם קביים או ללא קביים בכלל? תודה

שלום רב בד"כ שברים במסרק 5 לא דורשים טיפול ניתוחי. בד"כ ניתן לדרוך עם נעל רגילה, או נעל דארקו שטוחה ללא קביים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול