הרצועה ה ATFL בבדיקת אולטרסאונד וצילום כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/05/2018 | 09:35 | מאת: מור

1) עשיתי אולטרסאונד בגלל כאבים בקרסוליים ברגל ימין יצא תקין אך ברגל שמאל נמצא כך: הרצועה הATFL: מעובה, מרקם בלתי אחיד, הסננה של שומן מסביב עם ווסקולריזציה מוגברת. אשמח לדעת מה זה אומר ( זה מה שגורם לכאבים?) ואם יש לזה פתרון 2) בצילום קרסול נמצא : עצם מסרק השניה השמאלית מאורכת כף רגל על שם Morton אשמח גם לדעת מה זה אומר ואם יש פתרון תודה רבה ויום טוב....

שלום רב בדיקת הסונר מצביעה כי ככל הנראה בעבר היה נזק לרצועה בשל נקע. לא בהכרח הסיבה לכאבים (שהרי קיימים בשני הקרסוליים). צילום כף הרגל כנראה תקין, עצם מסרק מוארכת יחסית שלא בהכרח מסביר הכאבים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

23/05/2018 | 15:24 | מאת: מור

אז מה יכול להיות המקור לכאבים? יש עוד בדיקות שיעזרו לפענח מה מקור הכאבים? תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול