פלטפוס קשה ממלא עשרים טטוותתווים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/04/2018 | 22:25 | מאת: אייל

שלום דר !!! האם לאחר הניתוח בפלטפוס .. הגב והברכיים יכאבו פחות ? תודה.. וכמה אחוזי הצלחה יש לניתוח הנל. אתה גם מנתח ? איך אפשר לי לבחור רופא טוב עם פחות תץ לוואיי

שלום רב לא ניתן לנבא האם לאחר ניתוח לתיקון פלטפוס יהיו פחות כאבי גב וברכיים. ניתן לבדוק זאת לעיתים על ידי שימוש במדרסים להדמיית המצב. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

29/04/2018 | 00:14 | מאת: אייל

האם ידוע על פתרון טבעי ללא ניתוח . משו כמו מסאזים מיוחדים וכ"ד .?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול