שבר בצוואר מסרק 3 לילד בן 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/04/2018 | 00:33 | מאת: אורטל

שלום, בני בן ה5 נפל היום בגן המשחקים, תוך כשעה הגענו לטרם שם בוצע צילום ונקבע כי יש שבר בצוואר מסרק 3 , קיבעו עם סד ותחבושת ואמרו להגיע ביום ראשון לקופח לאורטופד, אבקש את חוות דעתך לגבי הטיפול שיצטרך לקבל תודה

שלום רב איני יכול להנחות את הטיפול ללא שראיתי את הצילום. ככלל, שברים מסוג זה לא מצריכים טיפול מסויים פרט לחבישה, ונרפאים תוך מספר שבועות. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

16/04/2018 | 22:38 | מאת: אורטל

צירפתי את הצילום שמו גבס עד מתחת לברך ל3 שבועות האם זהו הטיפול הנכון?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול