כאבי קרסול מתמשכים מבקש לדעת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/03/2018 | 02:18 | מאת: מיכאל

שלום, הייתי אצל אורטופד כף רגל שלא מבצע ניתוח ארתרוסקופיה, הוא קבע שאני צריך לעשות את הניתוח וסיפר לי על שיטת retrograde drilling ואמר שזה יכול להיות יעיל בשבילי מכיוון שתוצאות הMRI הראו שלמות של הסחוס. הייתי מעוניין לדעת האם השיטה הזו קיימת בארץ מכיוון שלא מצאתי שום אינפורמציה על שיטה זו, ואם כן אשמח לשמוע על אופן הפעולה שלה ואחוזי ההצלחה. המטרה היא לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה הכוללת ריצה. תודה.

שלום רב ניתן לבצע קידוח רטרוגרדי בעזרת ארטרוסקופיה. יש לבחון התאמת המקרה לפי הדמיות ובדיקת הרגל. ממליץ לפנות למרפאתנו לבדיקה בנושא זה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול