צילום כף רגל וכאב בלתי נסבל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/03/2018 | 09:34 | מאת: אור

שלום אני בן 48 ושברתי את קרסול ימין לפני המון שנים וגם את קרסול שמאל לפני כ-4 שנים. שני מקרים שונים לגמרי בימין גיבסו את הרגל בלבד ואילו בשמאל עברתי ניתוח עם פלטינות ב6 חודשים האחרונים אני סובל מכאבי תופת ברגל ימין ומידי פעם גם בשמאל נשלחתי לצילומים ואילו התוצאות מ"א קיבוע 2-1 -TMJ משמאל-ארתרודזיס . עיוות מה של צווא מסרק 4 משמאל-שבר חישן ככל הנראה . פרט לכך ללא ממצא פתולוגי גס דו"צ ממצא לואי-מ"א קיבוןע בשוקית רחיקנית משמאל .. אשמח לתשובתך

שלום רב הצילומים רק מציינים את מה שאתה יודע - שעברת ניתוחים ברגליים. לבדיקה מדוע יש כאבים יש לבצע בדיקה גופנית ואבחנה אצל אורטופד. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול