כאבים בכף רגל שמאל באזור האצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/01/2018 | 21:11 | מאת: שרה

אני בת 52 ובריאה בד"כ. מזה זמן רב כואב לי עד כדי שריפה באזור האצבעות . אורטופד שלח אותי לאולטרסאונד והתשובה שהגיעה היתה:"הודגמו רקמות רכות סביב עצמות מטה טרזליות 3, 4" למה הכוונה? וכיצד אפשר להקל על הכאב שלעיתים מקרין לי לאזור הרגל עד הברך האם מדרס מהווה פתרון? תודה רבה על ההתייחסות

שלום רב תשובת הסונר לא מלמדת על כלום. לא ברורה הכוונה "רקמות רכות". לפי תיאורך ייתכן והבעיה נובעת בכלל מהגב (גירוי שורשי, כגון פריצת דיסק או דומה) בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול