כאבים בכפות רגלים מה עושים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/12/2017 | 13:21 | מאת: רזי

שלום, בחצי שנה אחרונה החלו כאבי באצבעות/בהונות כפות הרגליים וכן בכרית כף הרגל הקרוב לבהונות, חשוב לציין כי אני סובל מאלגוס ולגוס וכן הבהונות שלי מכופפות כלפי מעלה הומלץ לי על מדרסים. מה מקור הכאבים ? כיצד ניתן לדכא אותם ? האם לקחת מדרסים קשים או רכים ?

שלום רב ככל הנראה מדובר במטטרסלגיה, כלומר כאבים תחת ראשי המסרקים. יש לבקש מהאוטופד להתקין לך מדרס עם פד מטטרסלי להורדת העומס שם. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול