פענוח תוצאות us כפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/12/2017 | 14:49 | מאת: אילי

שלום ד"ר נכבד, לאחר הליכה ממושכת עם נעלי עקב גבוהות התפתחו כאבים קשים בכפות רגליים עם אדמומיות ונפיחות.. לאחר כשבועיים בוצע אולטרסאונד שהראה גיד אכילס תקין לא מעובה, וממצא תת הדית ד"וצ שאובחן כפיברומטוזיס פלנטרי דו"צ. כמתואר בקובץ המצ"ב. תוכל בבקשה להסביר לי במילים פשוטות מה אומר הפענוח? האם יתכן שזה טעות במכשיר? האם זה גידול? האם זה יכול לחלוף לבד? האם זה כתוצאה מההליכה הארוכה מלפני כשבועיים על עקבים? אני מאוד חוששת.. אודה מאוד לתשובתך.

שלום רב פיברומות בפציה של כף הרגל נראות בסונר. לא בטוח שזה אכן הגורם לכאבים, ובכל מקרה הטיפול שמרני - מדרסים, מנוחה וכולי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול