החלמה משבר במסרק 2 כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/12/2017 | 18:38 | מאת: אוראל

אהלן לפני כחודשיים 26.9 נפלתי ממשחק כדורגל וכתוצאה מכך לאחר צילום התגלה שבר במסרק 2 בכף הרגל. ברצוני לדעת כמה זמן תייקח החלמה מלאה כולל ריצה ופעילות ספורטיבית שכן גובסתי ללא ניתוח וכרגע בלי גבס וכחודש לאחר הורדתו. שואל זאת לאחר והבנתי מפיזוטרפיסטים שישנו סיכוי להחלמה מלאה אפילו כעבור 4 חודשים ולכן הדבר היה תמוהה בעיני תודה.

שלום רב החזרה לפעילות ספורטיבית הינה אינדיבידואלית. זמן ממוצע אכן כ3 חודשים לאחר השבר. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול