כאבים בגיד האכילס בשתי הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/11/2017 | 20:57 | מאת: יעקב

שלום ד"ר יקר. בעלי סובל מכאבים עזים בגיד האכילס בשני הרגליים ועשה פיזיותרפיה,לקח כדורים ומשחות ואף דיקור ורפלקסולוגיה ללא הועיל.הומלץ על ניתוח.מה סיכוי ההחלמה?כמה זמן החלמה?האם יש סיכונים?האם יש טיפול נוסף חוץ מניתוח?.אודה לתשובה

שלום רב תלוי בסוג הפתולוגיה בגיד האכילס ומיקום הדלקת, ישנם פרוצדורות זעיר פולשניות בהרדמה מקומית שיכולות לעזור לו. פני למרפאתי ליעוץ בנושא זה האם מתאים להליך זה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול