תחושת גבעות בנעילת נעליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/11/2017 | 20:19 | מאת: אהד

ברוב הנעליים שאני מודד, אני מרגיש כאילו דורך על גבעות באזור הכרית הקדמית של כף הרגל. לאחרונה לא מצליח למצוא נעל ללא תחושת בליטה. חשוב לציין שבשנה האחרונה עוסק בריצה באופן אינטנסיבי. פניתי לחברת מדרסים שבדקו את כף הרגל ולא זוהתה בעיה במבנה הרגל. נאמר לי שמדובר בתופעה פחות שכיחה של רגישות עצבית באזור הכרית בכף הרגל שנותנת תחושה כשנועלים נעליים, כאילו דורכים על גבעה. עוד נאמר שניתן לעצב מדרסים שבחלק הקדמי יהיה חומר רך יותר, אך זה לא פותר את הבעיה אצל כל מי שסובל מבעיה זו. ברצוני לשאול האם התופעה מוכרת? האם יש אפשרות נוספת? והאם ניתן לטפל בזה?

שלום רב ישנה תופעה מוכרת של כאבים תחת ראשי מסרקים, הנקראית מטטרסלגיה. הטיפול בד"כ עם מדרסים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול