ניתוח בTrasal coalition

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/11/2017 | 08:54 | מאת: עידו

שמי עידו ואני בן 19 . בזמן אימוני לצבא התחילו לי כאבים בקרסול והלכתי לבדוק את זה. לאחר c.t התברר לי שיש לי Trasal coalition . רק שבקרסול ימין העצמות לא מחוברות עד הסוף(ולכן הכאבים שלי) . הייתי אצל 2 מומחים , אחד אמר לי לעשות ניתוח לחיבור העצמות ואחד אמר לי שלא לעשות ולהתמודד עם הכאב ולוותר על עשיית ספורט מרובה . רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות את הניתוח? ואם לעשות מה התקופת החלמה והשלכות לעתיד? בנוסף האם אצליח לשרוד מסלול קרבי בצבא לאחר הניתוח/אם לא אעשה את הניתוח? תודה רבה ויום טוב

שלום רב ישנן מספר סוגי קואליציות. בחלק מהן הטיפול הינו קיבוע של המפרקים. בחלקם ניתן לנסות לכרות את הקואליציה. תלוי במיקום ובגודל הקואליציה. במידה ומדובר בקיבוע, תקופת החלמה של כ3 חודשים בגבס ולאחר מכן פיזיותרפיה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

08/11/2017 | 07:15 | מאת: עידו

תודה רבה דוקטור . רק שאהיה בטוח , הניתוח לקיבוע שהדוקטור מדבר עליו זה מה שאני צריך לעשות ברגל ימין אם אמרו לי שאני צריך לחבר את העצמות? או שזה ניתוח שעושים לרגל רגילה עם Trasal Coalition? תודה ויום טוב

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול