MRI כף רגל מה זה אומר ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/10/2017 | 08:53 | מאת: מיכל

שלום רב, אבי בן 76 עשה MRI כף רגל בגלל כאבים להלן התשובה : שינויים ארטרוטיים מתקדמים במפרק טיביוטלרי עם שינויים בצקתיים ואי סדירות באזורים הסובכונדרלים והיווצרות אוסאופיטים קדמיים ואחוריים. התעבות רקמה בסינוס טרסי. הודגמה אטרופיה מתקדמת בשריר בחלק הפלנטרי של כף הרגל .קרוב לוודאי משני ללכידת העצב. שינויים ארטרוטיים במפרק MTP של הבוהן הראשונה . מה זה אומר ? ומה המלצתך לטיפול ? תודה .

שלום רב מדובר בשינויים שחיקתיים במפרק הקרסול. בהתאם למצב המפרק וחומרת המצב הקליני, וכן גיל החולה ורמת הפעילות, נקבע הטיפול הניתוחי, החל מהזרקות, דרך ניתוח ארטורסקופי או החלפת מפרק או קיבועו. יש לפנות לאורטופד מומחה לכף רגל וקרסול לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול