נפיחות ברגל לאחר שבר בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/10/2017 | 23:14 | מאת: נופר

שלום שברתי לפני חודש וחצי את הבוהן השנייה עם חתך ותפרים שהותירו מזמן. לאחרונה שמתי לב שלפעמים כל כף הרגל מתנפחת, קצת גם באזור הקרסול. זה לא מלווה בכאבים חריגים רק נראה נפוח. האם זה מצב נורמלי או מצריך ביקור אצל אורתופד?

23/10/2017 | 23:17 | מאת: נופר

חשוב לי לציין שהמצב לא קורה לי תמיד. בעיקר בבחירות או עמידות ממושכות מהרגיל.

שלום רב נפיחות לאחר שברים/טראומה שכיחה מאד. אין צורך לדאוג. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול