ניתוח טיפול בפלנטר פציטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/10/2017 | 12:39 | מאת: אושר

שלום אני בת 29 ואני סובלת 5 חודשים מפלנטר פציטיס , עשיתי פיזוטרפיה , התאמתי מדרסים , לקחתי טיפול תרופתי ועשו לי זריקות קורטיזון בכף הרגל , אך ללא הטבה אני עובדת הרבה שעות על הרגליים וסוחבת דברים בעבודה ,אני כבר שבועיים בבית לא מסוגלת ללכת לעבודה בגלל הכאבים , אני ממתינה לתור לMRI לפני ניתוח . השאלה שלי האם במנוחה ממושכת יכולה להיות הטבה בכאב ואז לוותר על הניתוח ? ואיך מתבצע הניתוח?

שלום רב בלתי אפשרי לנוח באופן מוחלט מדריכה על הרגליים. הניתוח יכול להתבצע במספר שיטות, חלקן מלעוריות וחלקן פתוחות. כל מנתח לפי שיטתו. בברכת רפואה משלימה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול