כאבים בכריות כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/10/2017 | 07:18 | מאת: דינה

שלום!אני בת 54.לאחרונה הופיעו לי כאבים שורפים מתחת לאצבעות בכריות כף הרגל ובציר המרכזי של כף הרגל.הכאבים בעיקר אחרי הליכה ,לפעמים שאני דורכת על הרגל.הכאב בעיקר ברגל ימין. חשוב לציין שלא קיבלתי שום מכה.אין אודם או פצעים.אין לי פלטפוס. מהן הסיבות לכאב כזה?האם יש צורך בצילום?מהו הטיפול לבעיה הזאת? תודה. דינה

שלום רב יש לשלול נוירופתיה - פגיעה בעצבים. רוב הסיכויים שמדובר בסופו של דבר בכאבים על רקע לחץ ועומס על ראשי המסרקים. יש לפנות לאורטופד לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול