קריעת רצועת קרסול אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/09/2017 | 13:44 | מאת: דפנה

לפני שבוע נקעתי את הרגל. לפי שטף דם קטן (וכאבים עזים ורצופים) נראה כי הרצועה נקרעה. עשיתי צילום ואין שבר. אורתופד הפנה אותי לאולטרסאונד. 1. האם יש דחיפות בביצוע האולטרסאונד? 2. נאמר לי שהאולטרסאונד מיותר ואדרש אחריו לעשות MRI. מה ניתן לראות באולטרסאונד? אשמח להסבר, באילו מקרים יש בו צורך ומתי לא

שלום רב אין צורך באולטראסאונד או בMRI. אבחנה של נקע נעשית על ידי בדיקה גופנית ושלילת שברים בצילום. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול