נא לענות על השאלה דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/07/2017 | 00:30 | מאת: מריה

באולטראסאונד שעשיתי לרקמות רכות בכף הרגל התברר שיש לי גוש בכרית של כף רגל ימין, הלכתי עם הממצאים לרופא המשפחה ורופא המשפחה הפנה אותי לאורתופד כף רגל והאורתופד רשם לי ככה: "קשת מטטרסלית הפוכה, ראשי מסרקים 3-4 נמוש פלנטיר תת-עורי, באספקט פלנטארי של כף רגל מימין הודגם מבנה רקמתי, היפואקוגני בגודל עד 1.2 ס"מ - קרוב לוודאי פיברומה " יש לי שתי שאלות בבקשה: 1) מה זה פיברומה והאם זה מסוכן? האם זה יכול להתפתח למשהו אחר חס וחלילה? 2) מה האפשריות הטיפוליות? כי לפעמים יש לי כאבים אם אני עומדת הרבה זמן על אותה כף רגל! אשמח לתשובה בהקדם האפשרי:))

שלום רב פיברומה הינה התעבות שפירה של הרצועה הפלנטרית. זהו אינו מצב מסוכן ואינו סרטני. בד"כ מדרס טוב מטפל באי נוחות הנגרמת. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול