כאבים באגודל רגל ימין ובעצם שסמוכה לבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/07/2017 | 00:11 | מאת: בועז

כאבים באגודל רגל ימין ובעצם הבולטת שסמוכה לאגודל כולל נפיחות ואודם באזור העצם.( כבר חודשיים הכאבים) יש לציין נבדקתי דם, אולטרסנד, איסוף שתן , רנטגן וצילום כפות רגליים והכל יצא תקין כולל חומצת השתן וכו.. כמובן שהרופאים כולם אמרו גאוט שגדון, נתנו 10 ימים אקרוקסיה לא עזר החליפו לאטופן 7 ימים, לא עזר נתנו קורטיזון 40 מג' 7 ימים ועוד 7 ימים ירידה הדרגתית בקורטיזון וכמובן השתפר מאוד וחזר בעוצמה בסיום הקורטיזון..האם עדיין יכול להיות שזה גאוט?

שלום רב בהחלט יכול להיות גאוט. יש לשלול בעיות אחרות ראומטיות וכן לשלול בעיה אורטופדית כגון הלוקס ולגוס. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול