תוצאות בדיקת mri מתאריך 26.6.17

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/07/2017 | 07:29 | מאת: אילן

שלום אני כבאי בשנת 2012 נפצעתי בקרסול שמאל שבר בפטישון ושבר בטביה דיסקאלית,לאחר גבס ושיקום ארוך מאז ועד היום כאבים חזקים והגבלה בתנועה חלק מהרופאים טוענים שיש בעייה עצבית וכשהרדימו לי את העצב אכן לא היו כאבים כשההרדמה םגה חזרו הכאבים.תוצאת בדיקת mri לאחר קרע בatfl התעבות רקמה בגוטר snterolateral impingement ? atfl מצולק מעל ה atfl מתחת לסינדסמוזיס הודגמה התעבות רקמה

שלום רב בדיקת הMRI מראה כי ישנה רקמה צלקתית שיכולה לגרום לכאבים מקומיים עם תנעות הקרסול. הפתרון במקרה זה הינו ניתוחי - ארטרוסקופיה לניקוי הרקמה שמפריעה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול