כאבים בקרסוליים זמן רב.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/06/2017 | 11:48 | מאת: יובל

שלום יש לי כבר תקופה ארוכה מאוד (מספר שנים) כאבים בקרסול ולאחרונה אבחנו את הבעיה os trigonum וככול הנראה צריך ניתוח . השאלה היא האם בגלל שסבלתי מהבעיה זמן ממושך ככ, יכול להיות שזה הזיק לי יותר? יש לציין שבכול התקופה למרות הכאבים עשיתי פעילות גופנית למרות הכאבים (אני חייל קרבי). דבר נוסף כשאני הולך על הצד החיצוני של הרגל זה פחות כואב לי, מה זה אומר והאם זה יכול להזיק שאני הולך על הצד של כף הרגל?

שלום רב הליכה למרות הכאבים לא הזיקה לך, כשמדובר באוס טריגונום. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול