תזוזת כף הרגל בגבס לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/06/2017 | 15:24 | מאת: דנית

בשבוע שעבר נותחתי בעקבות קרע בגיד אכילס. לפני יומיים גיליתי שאצבעות כף הרגל מתקדמות קדימה ויוצאות מהגבס. עד כה רק חצי מאורך הבהונות היה בחוץ. האם זה נורמלי ולא מחייב גיבוס מחדש? הבנתי שהסיבה לתזוזה היא ירידת הבצקת שלאחר הניתוח ולכן יש מקום קל לתזוזה.

שלום רב תזוזה קלה של הגבס היא תקינה, לאור ירידת הבצקת. אם זה מפריע או גורם לגירוי בגלל חיכוך, מומלץ להחליפו. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול