בעיה באצבעות כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/06/2017 | 14:33 | מאת: אסף

שלום. אני סובל מאצבע רביעית בכף הרגל קטנה מהרגיל (Brachymetarsia), הדבר מפריע לי מאוד מבחינה אסתטית ופסיכולוגית. רציתי לשאול האם אתם מבצעים ניתוחים כאלה? והאם יש דרך אחרת שאותה אתם מבצעים חוץ מבאמצעות מקבע חיצוני?

שלום רב אני מבצע ניתוחים אלו, בד"כ על ידי הנחת מקבע חיצוני והארכה הדרגתית. התהליך לוקח כשבועיים הארכה ולאחר מכן כחודש וחצי של הליכה עם המקבע עד לאיחוי העצם. ההליך אינו פשוט וישנם סיבוכים לעיתים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול