שבר בעצם הטיביה. וזמן החלמה לאחר הגבס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/06/2017 | 03:20 | מאת: ענתש

בתי בת ה10 שברה את עצם השוק שבר סיפראלי ללא תזוזה והיתה מגובסת במשך 3 חודשים ללא שום התערבות של ניתוח. אסור היה לה לדרוך 3 חודשים על הרגל לאר שהורידו לה את הגבס הילדה לא יכולה לדרוך על הרגל הרגל נפוחה וכואבת מה לעשות

שלום רב יש לוודא שהשבר התחבר על ידי צילום רנטגן. בהנחה שכן, יש לעודד דריכה, לבצע פיזיותרפיה בקופת חולים ובמידה ואין התקדמות לפנות לאורטופד לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול