כאבים ותחושת שריפה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/06/2017 | 01:42 | מאת: שוקי

דוקטור שלום! מזה זמן רב(שנה)סובל לאחר הליכה ממושכת (כרבע שעה)בכף רגל ימין בלבד אני מרגיש כמו הליכה על גחלים. ברגל שמאל יש לי כאב חד בעת הדריכה באזור אצבע 4 שמקרין לכיוון אזור השמאלי של אמצע כף הרגל.ניסיתי מ"ס רב של סוגי מידרסים , ונעליים וכל זה ללא הועיל. טופלתי אצל אורטופד מומחה כף רגל בבעית רגל שמאל ועדיין לא נימצא פיתרון לבעיה. מה דעתך על נעלי קיבוט(kybot)? בברכה שוקי

שלום רב יש לשלול אבחנה של נוירומה על שם מורטון כגורם לכאבים. נעלי KYBOOT עוזרות בחלק מהמקרים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול